METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

sâmbătă, 24 octombrie 2015

CAPITOLUL 12 – CELE SAPTE FLACARI ALE LUI DUMNEZEU


       Vreau sa va fac acum o scurta prezentare a celor sapte raze principale, sau Flacari. Ar fi foarte bine ca fiecare dintre voi sa se concentreze, in fiecare zi, pe energiile uneia dintre cele sapte Raze principale de la Sursa Creatoare, care inunda planeta in acea zi. Toate energiile celor sapte Raze, inunda zilnic planeta, dar in fiecare zi a saptamanii, una dintre Raze devine predominanta.

       Lucrul cu cele sapte Raze in aceasta maniera va va ajuta, intr-un mod foarte profund, sa echilibrati energiile celor sapte Raze in fiecare dintre cele sapte chakre principale ale voastre si va aduce mult mai mult echilibru si pace in viata voastra actuala. In procesul de inaltare si iluminare, toate cele sapte Raze principale si, mai tarziu, cele sapte Raze secrete, trebuie echilibrate si stapanite, pentru a putea avansa spre o si mai mare intelepciune si desavarsire in viitorul vostru cosmic.

       In Telos, noi lucram mult mai eficient in fiecare zi, amplificand in inima, in minte si in activitatile noastre zilnice, energiile specifice fiecarei zi a saptamanii. Va invitam sa experimentati si voi. Ati putea fi placut surprinsi de cat de eficient vor fi amplificate energiile si cat de mult va vor ajuta.

          Duminica este amplificata Raza galbena a intelepciunii si a Mintii lui Dumnezeu.

       Concentrati-va zilnic pe Mintea lui Dumnezeu, in toate activitatile - dar mai ales duminica. Aceasta minte Divina va va deschide propria minte catre o intelepciune din ce in ce mai mare. Adevarata intelepciune vine intotdeauna de la mintea care are o perspectiva si o constiinta superioara. Pe masura ce contopiti aceasta minte Divina cu mintea voastra, veti incepe sa luati decizii si sa va conduceti viata intr-un mod care va va aduce mai multa satisfactie si liniste.

          Luni este amplificata Raza albastru regal, a Vointei lui Dumnezeu.

       Concentrati-va pe Vointa lui Dumnezeu, abandonandu-va total acestei Vointe Divine, indiferent de care pare a fi situatia voastra actuala. Aceasta este cea mai rapida cale de a va castiga desavarsirea si libertatea spirituala. Pe masura ce va veti alinia Vointei lui Dumnezeu, veti observa ca si viata voastra va fi mult mai armonioasa. Scaldati-va in fiecare zi mintea, corpul si sufletul, in aceasta energie si, curand, veti recolta multe beneficii.

          Marti este amplificata Raza trandafiriu roz a Iubirii Divine a lui Dumnezeu.

       Concentrati-va pe influenta transformatoare si vindecatoare a energiilor Iubirii Divine. Iubirea este liantul care creeaza, transforma, vindeca si armonizeaza toate lucrurile. Rezervati-va timp pentru a o inspira - si contopiti-va cu aceasta Flacara a Iubirii Divine. Iubirea este cheia puterii de multiplicare a tuturor lucrurilor bune pe care vi le doriti. Pe masura ce va uniti din ce in ce mai mult cu aceasta Flacara, limitarile incep sa se dizolve si deveniti stapanul propriului destin.

          Miercuri este amplificata Raza verde-smarald a Flacarii Divine a Vindecarii, Accelerarii si Abundentei Divine.

       Concentrati-va pe energiile vindecarii Divine, in toate aspectele vietii voastre. Aceasta este o energie echilibranta si linistitoare, care va va ajuta sa va indreptati multele distorsiuni pe care le-ati creat in vietile voastre. Invocati si vizualizati aceasta lumina vindecatoare, lichida, de un verde intens, pentru toate domeniile vietii voastre care au nevoie de transformare.
       Raza verde mai guverneaza si legile abundentei si prosperitatii Divine. De asemenea, puteti invoca aceasta Flacara verde-smarald pentru a pava drumul materializarii si accelerarii tuturor dorintelor voastre fizice si spirituale.

          Joi este amplificata Raza aurie a Flacarii Reinvierii.

       Concentrati-va pe energiile acestei Flacari, pentru reinvierea si restabilirea Divinitatii voastre mostenite. Sunteti o fiinta Divina, ce traieste o viata de om si invata din ea.
Pentru ca v-ati ratacit in constiinta, Divinitatea voastra a fost ascunsa in spatele unui val. Pe masura ce invocati si va contopiti cu energiile violet si aurii ale Flacarii reinvierii, veti incepe sa reinviati toate darurile si atributele Divinitatii voastre.
       Aceasta Flacara minunata va pregateste pentru ritualul final al Inaltarii. Inaltarea a fost - si este inca - principalul scop al multelor voastre intrupari pe aceasta planeta.

          Vineri este amplificata Raza uluitor de Alba si Pura a Flacarii Inaltarii.

       Inaltarea este casatoria sacra - sau uniunea Divina - a Sinelui uman cu Esenta Divina, prin intermediul procesului de purificare a tuturor utilizarilor gresite ale energiei lui Dumnezeu, de-a lungul multelor voastre intrupari. Concentrati-va pe purificarea si eliminarea intregii negativitati, a credintelor false, a atitudinilor si obiceiurilor gresite, care nu ajuta la obtinerea desavarsirii spirituale. Umpleti-va campul auric, fiecare celula a corpului vostru fizic, corpul mental, cel emotional si cel eteric, cu aceasta Flacara a Inaltarii, de un alb uluitor. In meditatia zilnica, faceti asta cu toate Razele. Este un proces esential pentru progresul vostru spiritual.

          Sambata este amplificata Raza Violeta, penetranta, a situatiei si libertatii.

       In aceasta zi, concentrati-va pe tonurile si frecventele multiple ale Razei Violete. Aceasta Raza este aproape magica.
       Raza Violeta reprezinta frecventa schimbarii, a alchimiei, a eliberarii de limitari, a regalitatii, a diplomatiei si multe altele. Pe masura ce va umpleti campul auric si inima cu minunile acestei Flacari Violete, frecventa ei va incepe sa alunge din viata voastra obstacolele si karma care va blocheaza drumul catre obtinerea desavarsirii si Divinitatii voastre. Folositi in fiecare zi Focul Violet, cat de mult puteti – dar in special sambata, cand aceasta flacara este mult amplificata si ea va va fi de mare ajutor.
        Dupa cum vedeti, prieteni, toate Razele sunt importante. Nici una dintre ele nu poate fi neglijata, sau data la o parte. Ele lucreaza impreuna in armonie, pentru a ajuta la refacerea sufletului si a paradisului vostru pierdut. Constiinta de sine si Desavarsirea Divina vin intr-o aplicare zilnica si staruitoare a acestor sapte Flacari, deoarece voi sunteti arhitectul “responsabil” al vietii voastre. Flacarile nemuritoare si eterne ale lui Dumnezeu vor lucra pentru voi, pe masura ce voi veti lucra cu ele.
       Nimeni nu poate interveni in alegerile liberului vostru arbitru si nu o va face, dar nimeni nu poate face asta in locul vostru. Progresul spiritual este obtinut ca rezultat al aplicarii zilnice a legilor lui Dumnezeu, a energiilor lui Dumnezeu, prin intermediul celor sapte Raze principale si prin purificarea karmei si a corpului emotional. In fiecare zi este foarte important sa va rezervati timp pentru a face lucrarea voastra spirituala si interioara. Invocarea acestor Flacari ale Iubirii si Atributelor lui Dumnezeu va face sa intelegeti mai bine aplicarea legilor cosmice. Respirati, invocati-le si umpleti-va cu aceste minunate Flacari ale lui Dumnezeu. In meditatia voastra, cautati sa le intelegeti mai profund, intrand in legatura cu Sinele vostru Divin si cu ghizii vostri si aplicati cu staruinta ceea ce vi se arata. Cautati sa ridicati valul iluziilor muritoare si restabiliti legatura cu magicul si cu puterile intentiei originale a lui Dumnezeu, pentru calatoria voastra eterna catre scopuri si un destin din ce in ce mai inalt. Ajutorul nostru sta la dispozitia celor care il cer; o simpla rugaciune-cerere, facuta din inima, ne aduce instantaneu in campul vostru de forta, pentru a va veni in ajutor.


💕💕💕
Mesaje de la Adama & Fratia Lemuriana de Lumina din TELOS


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!