METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE

METODE SI PRACTICI PENTRU CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE
MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE! Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

miercuri, 13 mai 2015

Meditatie constienta catre Marele Templu de Jad





       Marele Templu de Jad este un loc sacru si miraculos, unde fiintele din toate dimensiunile de pe aceasta planeta, si de dincolo de ea, vin pentru a se vindeca. Si cei din taramurile luminii, care-i ajuta direct pe oameni, vin la acest templu pentru a se curata si a-si reface energiile. Sanctuarul este, de asemenea, folosit si de fiinte galactice. Acest templu “faimos” are foarte multi vizitatori si este construit, in principal, din jad de cea mai pura calitate. Va cer ca, in acest moment, sa va centrati in inima voastra; stati confortabil si relaxati-va; incepeti sa integrati si sa primiti energiile vindecatoare. 

       Va invit la o calatorie in constiinta in Telos, pentru a trai experienta Marelui Templu de Jad de sub Muntele Shasta. Calatoriti aici in corpul vostru eteric. Pe masura ce continuati sa va centrati in inima voastra, exprimati-va intentia catre sinele vostru superior si ghizii vostri, de a va lua cu ei in acest voiaj. Exista multi dintre noi aici, care asteapta sa va primim. Rugati-i pe ghizii vostri sa va duca in constiinta in Telos, la intrarea in Marele Templu de Jad si vor fi de acord. Toti ghizii vostri cunosc acest loc si stiu exact cum sa va duca acolo.

       Relaxati-va complet corpul si respirati foarte adanc, pe masura ce va concentrati pe intentia de a fi dusi la Marele Templu de Jad. Acum priviti in constiinta voastra. Priviti-va cum ajungeti la intrarea din acest templu urias, o piramida cu patru laturi facuta din jad din cea mai pura si mai inalta calitate. Preotul sef si paznicul acestui templu va intampina. Pardoseala este pavata cu placi de jad si de aur pur. Fantani de un verde auriu, stralucitoare, isi reflecta esenta la aproximativ noua metri in aer, din mai multe zone, creand un efect foarte mistic. 

       Simtiti ca sunteti acolo si priviti ce vi se arata. Simtiti aerul pe care-l respirati acum in templu si energia invioratoare creata de toate fantanile de energie pura vindecatoare, care impregneaza atmosfera peste tot. Cat de mult va improspateaza si va intinereste intregul corp! Desi acolo sunteti in corpul eteric, atunci cand veti reveni, veti aduce inapoi, in corpul vostru fizic, o parte din acea vibratie. De aceea este atat de important sa respirati adanc, sa preluati cat de mult puteti din acea energie vindecatoare.

       Flori de toate formele, nuantele si culorile, impreuna cu o mare varietate de plante de un verde smarald, cresc in vase mari de jad, creand o atmosfera de vraja. Privind aceasta frumusete unica, simtiti sacralitatea spatiului, energiile acelui mediu si continuati sa inhalati cat de mult puteti.

       Preotul principal il prezinta pe fiecare dintre voi unui membru din comunitatea noastra din Telos, care va fi ghidul si asistentul vostru personal, tot timpul cat stati aici. Odata intrati in temple, impreuna cu ghidul vostru, veti vedea o piatra foarte mare, facuta din jad pur, de forma ovala, cu un diametru de aproximativ trei metri si doi metri inaltime. Aceasta piatra are cea mai pura si mai inalta vibratie vindecatoare. In varful pietrei, puteti observa un potir rotund din aur si jad. Este plat la baza, iar laturile au circa douazeci si cinci de centimetri inaltime. In pocal se afla Flacara verde smarald a Vindecarii, care a ars, permanent, timp de milioane de ani, pentru a ajuta omenirea.

       Acum simtiti aceasta flacara uriasa adanc in sufletul, in inima si in corpul vostru emotional. Da, va puteti lua si corpul emotional cu voi. Aceasta flacara extraordinara arde permanent si mentine o matrice energetica de vindecare, de o importanta majora pentru planeta. Aceasta flacara are constiinta, prieteni. Este alimentata neintrerupt de iubirea Sfantului Spirit, de taramul angelic si de iubirea noastra. Pe masura ce va apropiati de piatra de jad, sunteti invitati de Paznicul Flacarii Vindecatoare sa va asezati pe un scaun de jad pur si sa va ganditi ce anume din viata voastra are nevoie de cea mai mare vindecare. Care sunt schimbarile din constiinta voastra pe care sunteti dispusi sa le faceti pentru a aduce aceasta lecuire?

       In timp ce meditati, vi se dau indrumari si ajutor pe cale telepatica de la ghizii vostri – iar aceasta calauzire vi se imprima in inima si in suflet. Acum vom face o mica pauza, in care veti putea sa comunicati cu ghizii si cu Sinele vostru superior, pentru a va vindeca.(pauza)    Priviti si simtiti pietrele pretioase, cristalele si energiile vindecatoare ale templului si inhalati-le. Prin respiratie, introduceti foarte adanc aceasta energie tamaduitoare, cat de mult puteti; o veti lua inapoi cu voi, in corpul fizic. Continuati sa respirati. Sunteti in locul cu cea mai sacra energie vindecatoare de pe aceasta planeta. Ramaneti cat doriti, nu este nici o graba. Cand ati terminat, ridicati-va de pe scaun si plimbati-va in jurul templului, impreuna cu ghidul care v-a fost desemnat.

       Priviti si introduceti inlauntrul vostru toata frumusetea si toate energiile tamaduitoare. Povestiti-i, daca doriti, greutatile inimii voastre si cereti-i in continuare ajutorul, in procesul de vindecare. Fiti deschis fata de orice vi s-ar dezvalui. Daca nu va amintiti  constient de calatoria voastra, nu va faceti griji. Pentru cei mai multi dintre voi, asa si trebuie sa fie; veti primi informatii pe un alt nivel. Atunci cand va veti simti plini, reveniti la constiinta tridimensionala, in corp, si respirati adanc de mai multe ori. Fiti constienti de faptul ca va puteti intoarce acolo, ori de cate ori doriti. De fiecare data, veti fi sprijiniti in acelasi mod. Cu cat va veti reintoarce mai des, cu atat legatura dintre noi se va strange mai mult. Va ajutam in cel mai bun mod posibil. Va cerem ca si voi sa veniti catre noi. Acest lucru poate fi realizat doar daca exista intentie de ambele parti.

       Incheiem acum meditatia aceasta, trimitandu-va iubire, pace si vindecare. Va intindem mana pentru a va oferi ajutor, iubire si indrumare. Suntem la o departare de numai un gand si o soapta, sau de o cerere din inima! Asa sa fie!
       Eu sunt Adama


💕💕💕

Mesaje din Telos - Orasul Luminii celei de- A Cincea Dimensiune


       
         Fundatia Telos World-Wide
                              
         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Scopurile fundatiei sunt următoarele:

  •       Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •       Promovarea scrierilor și lucrarilor celor din Telos
  •       Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova învățăturile din Telos,
  •       Construirea unui centru pentru educare și fratie, și
  •       De a strânge fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org
E-mail:     telos@telosinfo.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTA BLOGGER

Pentru ca învăţăturile din această carte Telos - transmise de ADAMA - Profesorul omenirii - prin intermediul Aureliei L.J. informaţii preţioase ce ne sunt aduse prin scrierea acestor trei volume, şi mă adresez celor care simţiţi cu inima aceste mesaje, şi pentru ca riscul, ca aceste învăţături să nu fie deteriorate prin publicarea pe alte site-uri şi transmiterea acestora, să se efectueze împreună cu adresa respectivă, sursa de unde provin aceste minunate meditaţii ce acum ni s-au pus la dispoziţie!